Αρχική Προτεινόμενα Επιμορφωτικό Σεμινάριο “Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Κοινωνικές Επιχειρήσεις – Θεωρία και...

Επιμορφωτικό Σεμινάριο “Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Κοινωνικές Επιχειρήσεις – Θεωρία και Πρακτική Εφαρμογή”

2

Ο Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, διοργανώνει εισαγωγικό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Κοινωνικές Επιχειρήσεις. Θεωρία και πρακτική εφαρμογή», με εισηγητές τον κ. Αντώνη Κώστα, Δρ. Κοινωνικής Οικονομίας και τον κ. Γιάννη Τσουκαλίδη, Φυσικό, MBA.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο γονέα – κηδεμόνα, στο πλαίσιο της επιμορφωτικής και συμβουλευτικής υποστήριξης για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι:

  • Η ευαισθητοποίηση των μαθητών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για θέματα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
  • Η παροχή γνώσεων σχετικά με το «οικοσύστημα» της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας αλλά και των τεχνικών που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων.
  • Η βελτίωση της επικοινωνίας και της γονεϊκής εμπλοκής στη σχολική ζωή, στο πλαίσιο της εσωτερικής αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και του άξονα «σχέσεις σχολείου–-οικογένειας».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 και ώρες 09:45 π.μ. – 11:45 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Φρίξου Παπαχρηστίδη του Δήμου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη.

Ο Διευθυντής
Μάριος Χρυσόπουλος, ΠΕ 86

Οι καθηγητές του Τομέα
Μπαρμπούδη Δέσποινα, ΠΕ80
Γαϊτατζής Βασίλης, ΠΕ80
Μαυρομμάτης Στάθης, ΠΕ80