Αρχική Προτεινόμενα Εθελοντική Αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία

35

To 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Ελευθερούπολης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για τους ενήλικους μαθητές τους σχολείου τη Δευτέρα 15 Μαΐου στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετέχουν και οι ανήλικοι μαθητές άνω των 17,5 ετών. 

Οι μαθητές θα μεταβούν στο νοσοκομείο Καβάλας με έξοδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης.

Ειδικότερα για τους ανήλικους μαθητές, προκειμένου να συμμετέχουν στην αιμοδοσία απαιτείται υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης από τον κηδεμόνα. Μπορείτε να βρείτε το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης εδώ ή να το προμηθευτείτε από το σχολείο. 

Για την υπεύθυνη δήλωση απαιτείται η θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του κηδεμόνα. Εναλλακτικά μπορείτε να εκδώσετε την υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr με κωδικούς taxisnet κάνοντας κλικ εδώ.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εκδώσετε την υπεύθυνη από το gov.gr, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κείμενο.


Α) Είμαι νόμιμος κηδεμόνας ή ασκώ τη νόμιμη κηδεμονία του μαθητή/τριας …………………………………………………………….…της ….  τάξης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης

Β) Η ηλικία του ανωτέρω μαθητή είναι μεγαλύτερη από 17,5 χρόνια.

Γ) Επιτρέπω στον/ην  ανωτέρω μαθητή/τρια να αιμοδοτήσει συμμετέχοντας στην εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνεται από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Ελευθερούπολης την 15η Μαΐου στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσοκομείο Καβάλας εφόσον ο υπεύθυνος γιατρός το επιτρέψει.


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ