Αρχική Προτεινόμενα Πρωταθλητής Ελλάδος στα 71 κιλά στην πυγμαχία στέφθηκε ο μαθητής μας της...

Πρωταθλητής Ελλάδος στα 71 κιλά στην πυγμαχία στέφθηκε ο μαθητής μας της Γ’ Ηλεκτρολογίας Χρήστος Καραϊτης

154

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 71 κιλών στην πυγμαχία, στέφθηκε ο μαθητής της Γ’ Ηλεκτρολογίας Χρήστος Καραϊτης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων, που διεξήχθη στην Αθήνα από 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2022.

Οι επιδόσεις του Χρήστου σε όλους τους αγώνες που έδωσε μέχρι τον τελικό ήταν εξαιρετικές και με την κατάκτηση του χρυσού πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια στις 8 Απριλίου.

Λίγο πριν τη συμμετοχή του όμως στο Πανευρωπαϊκό, ο Χρήστος έδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση του και την καλή αγωνιστική του κατάσταση, στο 31th ADRIATIC PEARL EUBC BOXING TURNAMENT,  που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο από 8 έως 14 Μαρτίου 2022. Ανέβηκε  για μια ακόμη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα του αθλήματος, ενώ παράλληλα απέσπασε και τον τίτλο του σκληρότερου μαχητή.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα εύχεται στο Χρήστο καλή συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία του με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.