Αρχική Δραστηριότητες Θέατρο Συμμετοχή στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης με τη θεατρική παράσταση «Το Σακάκι...

Συμμετοχή στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης με τη θεατρική παράσταση «Το Σακάκι που Βελάζει»

927

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης και η Θεατρική του Ομάδα συμμετέχουν για πρώτη φορά στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης, με τη θεατρική παράσταση «Το Σακάκι που Βελάζει», του Στανισλάβ Στρατίεβ (μετάφραση Βασίλη Σκουβακλή). Οι Αγώνες Τέχνης θα πραγματοποιηθούν από τις 28/2/2019 έως τις 2/3/2019 στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, στη Θεσσαλονίκη. Το σχολείο μας θα εκπροσωπήσει τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Καβάλας, αλλά και το Δήμο Παγγαίου, καθώς είναι το μοναδικό σχολείο της Π.Ε. Καβάλας που συμμετέχει στο διαγωνισμό. Επίσης είναι το μοναδικό Επαγγελματικό Λύκειο πανελληνίως που έχει δηλώσει συμμετοχή στους Αγώνες Τέχνης.

Η παράστασή μας, που παρουσιάστηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο κοινό του Δήμου Παγγαίου, θα διαγωνιστεί την Πέμπτη 28/2 στις 14:15 και υπάρχει δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησής μέσω διαδικτύου (livestreaming) από την  ιστοσελίδα www.livemedia.gr.

Η συμμετοχή μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης, αποτελεί μία δράση η οποία εντάσσεται στο συνολικό Σχέδιο Δράσης που έχει εγκριθεί για το σχολείο μας με τίτλο «Πολιτιστική Αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης». Το Σχέδιο Δράσης υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης» του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ“, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Παγγαίου, ο οποίος στο πλαίσιο της συνεργασίας με το σχολείο μας για την υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης, συνεισέφερε το ποσό των 1000 €, για τη μετακίνηση και τη διαμονή των μαθητών μας στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης: