Αρχική Δραστηριότητες Θέατρο Θεατρική παράσταση “Το σακάκι που βελάζει” 16/2/2019 στο αμφιθέατρο Φρ. Παπαχρηστίδη

Θεατρική παράσταση “Το σακάκι που βελάζει” 16/2/2019 στο αμφιθέατρο Φρ. Παπαχρηστίδη

415

 

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης και η Θεατρική του Ομάδα παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Το Σακάκι που Βελάζει», το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στο αμφιθέατρο «Φρ. Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη και ώρα 19:30. Η παράσταση που θα παρουσιαστεί στο κοινό αποτελεί μία διασκευή του ομώνυμου θεατρικού έργου του Βούλγαρου θεατρικού συγγραφέα Στανισλάβ Στρατίεβ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με ανανεωμένο θίασο μαθητών-ηθοποιών και αρκετές σκηνοθετικές αλλαγές σε σχέση με την περσινή παράσταση, το έργο μας, εκτός από την Ελευθερούπολη, θα παρουσιαστεί στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης, που θα πραγματοποιηθούν στα εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, στη Θεσσαλονίκη, από τις 28/2/2019 έως τις 2/3/2019, καθώς και στην ετήσια Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου που πραγματοποιεί το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Καβάλας, στις αρχές Απριλίου.

Το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης και η συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης, αποτελούν υποδράσεις του εγκεκριμένου Σχεδίου Δράσης του σχολείου μας με τίτλο «Πολιτιστική Αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης», που υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ».