Αρχική Ενημέρωση Ανακοινώσεις Ανακοίνωση προς Γονείς και Κηδεμόνες για την Έναρξη της εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Ανακοίνωση προς Γονείς και Κηδεμόνες για την Έναρξη της εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

451

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,
όπως, γνωρίζετε από τη Δευτέρα 09/11/20 τα μαθήματα του σχολείου θα διδάσκονται αποκλειστικά μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες Webex (για τη σύγχρονη) και e-class (για την ασύγχρονη).

Το σχολείο θα συνεχίσει να λειτουργεί με το υπάρχον πρόγραμμα, απλώς τα παιδιά θα παρακολουθούν τα μαθήματα εξ αποστάσεως. Παρακαλώ να λάβετε υπόψη ότι η συμμετοχή στο μάθημα είναι υποχρεωτική και ότι οι μαθητές / τριες που δε συμμετέχουν θα παίρνουν απουσίες. Καταλαβαίνω απόλυτα τους προβληματισμούς σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού και τις δυνατότητες της σύνδεσης στο διαδίκτυο που έχετε στο σπίτι σας, δυστυχώς, όμως, το σχολείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το θέμα διότι αυτές είναι οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Ευελπιστώ ότι θα δοθεί κάποια λύση για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά τεχνικά προβλήματα και δεν μπορούν να συνδεθούν.

Ως προς το κομμάτι του εξοπλισμού, σας υπενθυμίζω ότι το σχολείο διαθέτει ένα μικρό αριθμό από tablet και laptop που μπορεί να χορηγήσει για μαθητές που δεν έχουν δικό τους εξοπλισμό. Παρακαλώ, όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν σχετική αίτηση στο σχολείο.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο 25920 22310.

Ο Δ/ντής
Χρυσόπουλος Μάριος