Αρχική Ενημέρωση Ανακοινώσεις Ξεκινούν από τη Δευτέρα 30/03/2020 εξ’ αποστάσεως μαθήματα για όλα τα μαθήματα...

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 30/03/2020 εξ’ αποστάσεως μαθήματα για όλα τα μαθήματα του σχολείου

446

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,
προκειμένου να αποκαταστήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την επαφή των μαθητών / τριών με το σχολείο και την εκπαιδευτική διαδικασία, ξεκινούν από τη Δευτέρα 30/03/2020 εξ’ αποστάσεως μαθήματα για όλα τα μαθήματα του σχολείου. Στο site του σχολείου μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων. Παρακαλώ προσέξτε ότι έχουν αλλάξει οι ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων που εξετάζονται σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Για να μπορέσουν τα παιδιά να εγγραφούν στα μαθήματα θα πρέπει να αποκτήσουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν. Παρακαλώ, όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, να προβείτε άμεσα στη δημιουργία λογαριασμού.

Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό θα πρέπει να συνδεθείτε με τους κωδικούς του ΠΣΔ στην πλατφόρμα https://eclass.sch.gr/ . Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο, απλώς συνδεθείτε μια φορά και αποσυνδεθείτε αμέσως. Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να αναγνωρίσει το σύστημα τους λογαριασμούς για να γίνει η εγγραφή στα μαθήματα. Κατόπιν, το μόνο που θα πρέπει να κάνουν τα παιδιά είναι να συνδέονται στην πλατφόρμα https://eclass.sch.gr/ κάθε φορά την ώρα του εκάστοτε μαθήματος. Εκεί θα βρίσκουν οδηγίες, ασκήσεις και υλικό για τη μελέτη τους. Εννοείτε ότι, με δεδομένο ότι η πλατφόρμα είναι ασύγχρονη, μπορούν να συνδέονται και οποιαδήποτε άλλη ώρα θέλουν προκειμένου να δουν και να μελετήσουν το υλικό και τις ασκήσεις που θα έχουν αναρτηθεί εκεί.

Τα μαθήματα των Πανελληνίων θα συνεχίσουν να διεξάγονται με την σύγχρονη πλατφόρμα WebEx αλλά παράλληλα θα υπάρχει και η ασύγχρονη πλατφόρμα του https://eclass.sch.gr/ για την καλύτερη υποστήριξη του μαθήματος. Η χρήση του WebEx μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα μαθήματα σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, εφόσον υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο τηλέφωνο 25920 22310.

Ο Διευθυντής

Μάριος Χρυσόπουλος


Σχετικές Ανακοινώσεις: