Αρχική Ενημέρωση Ανακοινώσεις Σημαντική Ανακοίωση για το Άνοιγμα του Σχολείου στις 11/5/2020

Σημαντική Ανακοίωση για το Άνοιγμα του Σχολείου στις 11/5/2020

145

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

όπως, ίσως, γνωρίζετε από τη Δευτέρα 11/05/20 ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα για τη Γ’ Τάξη στα σχολεία. Έχοντας πάντοτε υπόψη την προάσπιση της υγείας των μαθητών / τριών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και την επανένταξη τους σε μια ομαλή εκπαιδευτική καθημερινότητα, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης αποφάσισε τα ακόλουθα:

  • Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα είναι αυτό που υπήρχε πριν το κλείσιμο των σχολείων
  • Όλα τα τμήματα (Γενικής Παιδείας, Τομέων και Ειδικοτήτων) του σχολείου, ανεξαρτήτως μεγέθους, θα σπάσουν σε δύο υποτμήματα που θα έρχονται στο σχολείο εκ περιτροπής. Για την πρώτη εβδομάδα το ένα θα έρθει Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και το άλλο θα έρθει Τρίτη – Πέμπτη. Τη δεύτερη εβδομάδα αντίθετα κ.ο.κ. μέχρι τη λήξη των μαθημάτων
  • Σε περίπτωση που υπάρχει λόγος για τον οποίο δεν επιθυμείτε να επιστρέψει το παιδί σας στο σχολείο θα πρέπει να υποβάλλετε στο σχολείο σχετική υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναγράφετε το λόγο για τον οποίο δεν επιθυμείτε την επιστροφή του παιδιού. Η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης είναι απαραίτητη προκειμένου να μην προσμετρηθούν απουσίες για το χρονικό διάστημα που ο μαθητής / η μαθήτρια δεν έρχεται στο σχολείο.

Έντυπο υπεύθυνης δήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

  • Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατόν, μετά από συνεννόηση των παιδιών με τους εκπαιδευτικούς, να συνεχιστούν και τα εξ’ αποστάσεως μαθήματα.
  • Λάβετε υπόψη σας ότι την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων (11-15/05/20) είναι εξαιρετικά πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Όπως μας ενημέρωσε ο Δ/ντης της Δ/θμιας Εκπ/σης για το χρονικό αυτό διάστημα είναι δυνατόν να μεταφέρετε τα παιδιά με τα αυτοκίνητα σας και να αποζημιωθείτε από την υπηρεσία με 0,17 € / χιλιόμετρο. Για την ακριβή διαδικασία της αποζημίωσης θα ενημερωθείτε με επόμενη ανακοίνωση.Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο 25920 22310.

Ο Δ/ντής

Χρυσόπουλος Μάριος